share
share
closemailfacebookInstagram
DESIGNED BY
PURPLESHEEP.GR
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Paraga Beach House, Mykonos
Arrow left
Arrow right
info button

Paraga Beach House
Drapanos, Mykonos
2020

Inspired by the plot’s unique landscape and location right at thebeach, the villa offers unobstructed views to the Aegean Sea.  It’s proximity to the sea was the main focus of the composition, as theaim was to create a diversity of the indoor and outdoor spacesblending harmoniously to the environment.

The complex comprises of two volumesat the upper level, inspired by the traditional architectural forms;a big infinity pool in front of them and four underground luxurysuites at the lower level, each with a private swimming pool. Everypart of the complex serves idyllic views to the sea.

The indoor common areas are locatedat the higher part of the plot. The stone wall volume is hosting theliving room that is slightly sunken related to the swimming pool,offering view of the inner part of the pool through a glass wall. The lime-painted stone wall volume contains the dining area, kitchen anda WC. At the outdoor space of that level, there is a parking lot, aswell as shaded areas by large pergolas, dining, living and loungeareas, bar, DJ set, open kitchen and the infinity pool, embodying theessence of a summery way of living in Mykonos.

Four luxury suites are placedunderground on the lower level, separated from the common areasabove. Each with a spacious room, large bathtub in contact with theprivate swimming pool and outdoor living area with magnificent view.

A wooden path leads downhill to alounge area located right at sea’s edge, enhancing guests’experience.

Sxedio